Δωρεάν αποστολή 
ανω των 40€

Αρχική - Εταιρεία - Νέα - Μεγάλος Διαγωνισμός Disney Cars by Alouette!

Μεγάλος Διαγωνισμός Disney Cars by Alouette!

 

 

Μεγάλος Διαγωνισμός Disney Cars by Alouette

  

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό της Alouette για να είστε ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια τριπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε μεταγλωττισμένη την avant premiere της ταινίας «Αυτοκίνητα 3» που θα προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου στα Village Cinemas Αθήνας και Θεσσαλονίκης. 

 

ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

 

Για να δηλώσετε συμμετοχήΚάντε κλικ εδώ

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

1. Δικαίωμα συμμετοχής στην Κλήρωση Δώρων έχει κάθε ενδιαφερόμενος, φυσικό πρόσωπο που έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, κατοικεί εντός Ελλάδος, έχει έγκυρο λογαριασμό στην ιστοσελίδα Facebook.com και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, εξαιρουμένων των υπαλλήλων των εταιριών «Alouette S.A.» και «The Walt Disney Company Greece» καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς Α’ βαθμού.  

2. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία (Όνομα, Επώνυμο, Κινητό τηλέφωνο, Πολή και Ε-mail) στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής που θα βρούνε στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Facebook (https://www.facebook.com/AlouetteSA) μέσα στο χρονικό διαστήμα: 26/5/2017-11/6/2017.

3.  Η συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν προϋποθέτει καμία αγορά ή χρηματική συνεισφορά του καταναλωτή.

4. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους διαγωνισμούς θα είναι έγκυρες, εφόσον υποβληθούν, μέσα στο χρονικό όριο και τηρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους παρόντες Όρους Χρήσης. Διευκρινίζεται ρητά, ότι η οποιαδήποτε  υποβολή δήλωσης συμμετοχής μετά την παρέλευση της ως άνω καταληκτικής προθεσμίας θα θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη και δεν θα επιφέρει κανένα αποτέλεσμα.

5. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων του Διαγωνισμού, χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω διαδικασία. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μίας συμμετοχής. Σε περίπτωση πολλαπλής συμμετοχής λαμβάνεται ως έγκυρη μόνο η πρώτη κατά χρονική σειρά συμμετοχή.

6. Με το πέρας του διαγωνισμού θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση την Δευτέρα 12/6/2017 μέσω της ειδικής εφαρμογής Random NumberGenerator (www.random.org) που εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

7. Οι 20 νικητές θα ενημερωθούν με e-mail ή με τηλεφωνική επικοινωνία.  Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές, το δώρο θα μεταβιβαστεί στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα.

8. Οι νικητές θα αναρτηθούν την Δευτέρα 12/6/2017 στην επίσημη σελίδα της Alouette S.A. στο Facebook με σχετικό ενημερωτικό μήνυμα για την λήξη του διαγωνισμού, προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.

9. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή. Το έπαθλο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

10. H εταιρία (Alouette S.A.) διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον διαγωνισμό καθώς και να αλλάζει το δώρο του Διαγωνισμού για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της εταιρίας Alouette S.A. στο Facebook.

11. Με την δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.alouette.gr καθώς και την αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τις ανάγκες εκτέλεσης του διαγωνισμού και διαφήμισης της διοργανώτριας εταιρίας (Alouette S.A.) και την τήρηση αρχείου, χωρίς περαιτέρω υποχρέωση για πρόσθετη ενημέρωση των συμμετεχόντων ή καταβολή τυχόν αποζημίωσης. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω αρχείο, επικοινωνώντας με την διοργανώτρια εταιρία (Alouette S.A.).

12. Η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook και ως εκ τούτου δεν έχει ουδεμία υποχρέωση, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο παρά μόνο ως πλατφόρμα διαμεσολάβησης για την επίτευξη του διαγωνισμού. Ουδεμία άλλη σχέση έχει, ούτε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη.

 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το διαγωνισμό, οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή στο e-mail: eshopmanager@alouette.gr ή στο τηλέφωνο: 211 105 7783, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) 9:00 - 18:00.

 

top