Δωρεάν Μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των συνθηκών και του μεγάλου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Αρχική - Εταιρεία - Νέα - *ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ*

*ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ*

* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

Λόγω των συνθηκών και του αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Επίσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι εταιρείες κούριερ έχουν χάσει μεγάλο μέρος του προσωπικού τους λόγω του COVID-19 δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στις παραδόσεις.

Η ομάδα μας είναι εδώ και συνεχίζει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

COVID-19, Αποστολές, Επιστροφές & Ασφάλεια

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης όλων μας απέναντι στην πρωτοφανή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την υποστήριξη που να σας παρέχουμε για το διάστημα που ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ. Η εξασφάλιση της υγείας όλων των πελατών μας και των ομάδων μας είναι η προτεραιότητά μας!

Αναστείλαμε τη λειτουργία όλων των φυσικών καταστημάτων μας, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας στο www.alouette.gr.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στη συντριπτική πλειοψηφία από το σπίτι ή σε απομονωμένους χώρους εργασίας, με σκοπό να σας παρέχουμε είδη που έχετε ανάγκη.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα όλοι οι εργαζόμενοι τηρούν αυστηρά τα μέτρα υγιεινής προστασίας για τη δική τους & τη δική σας ασφάλεια. Ο χώρος απολυμαίνεται καθημερινά, υπάρχει αντισηπτικό gel για τα χέρια, γάντια και μάσκες μια χρήσης.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά σας για να λύσει οποιεσδήποτε απορίες μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 211-1057760 ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook www.facebook.com/AlouetteSA.

Νέο διευρυμένο ωράριο Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-19.00 για όλες τις τηλεφωνικές παραγγελίες σας.

ΔΩΡΑ/ΑΓΟΡΕΣ

Μπορείτε να στείλετε τα δώρα σας σε όποιο προορισμό επιθυμείτε, κάνοντας τις αγορές σας στο www.alouette.gr ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 211-1057760.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι εταιρείες courier έχουν προσαρμόσει τις διαδικασίες παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι πραγματοποιούνται με κάθε ασφάλεια και εργαζόμαστε για να διασφαλιστεί ότι η παράδοση στο σπίτι θα πραγματοποιείται εντός του χρονικού πλαισίου που έχουμε ορίσει. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την κατανόησή σας για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις ενδέχεται να προκύψουν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα, επεκτείνουμε την προθεσμία επιστροφών σε 30 ημέρες από την ημερομηνία στην οποία θα ανοίξουν. Θα μπορείτε να κάνετε την επιστροφή σας όταν τα καταστήματα είναι και πάλι ανοιχτά.

 

Είμαστε δίπλα σας με σεβασμό και αγάπη!

Η ομάδα της ALOUETTE.

 

top