Αρχική - Βοήθεια & Πληροφορίες - Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

 
Πολιτική Επιστροφών
 
Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας για τα προϊόντα που επιλέγουν από την Alouette®, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή τους με άλλα προϊόντα ή την έκδοση πιστωτικού. 
Αλλαγή μεγέθους δωρεάν και στην πόρτα σας!
Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδοθεί πιστωτικό υπόλοιπο, η έκδοσή του πραγματοποιείται εντός 5 ημερών από την ημέρα παράδοσης του δέματος στην εταιρία και με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι παρακάτω "Όροι Επιστροφής".
 
Α. Αλλαγή σε μέγεθος ή σε είδος 
 - Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω e-shop, είναι δωρεάν και το κόστος επιβαρύνεται η εταιρία Alouette®. Σημειώστε ότι η επιστροφή ενός προϊόντος λόγω μεγέθους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά με έξοδα της Alouette® και εφ' όσον η αποστολή γίνεται εντός Ελλάδας. Κάθε επιπλέον επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη με το ποσό των 4,00€.
  - Σε περίπτωση αλλαγής σε είδος, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 4,00€.
 
Β. Επιστροφή Προϊόντων
Σε περίπτωση επιστροφής με σκοπό την έκδοση πιστωτικού, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 4,00€

 
Διαδικασία Επιστροφής:

 1. Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211.10.577.60 προκειμένου να μας ενημερώσετε για την επιστροφή σας.

 2. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή σε μέγεθος ή σε είδος, συσκευάζετε τα προϊόντα που θέλετε.

 3. Αποστέλεται το νέο δέμα από την εταιρία Alouette, η εταιρία courier παίρνει εντολή "Παράδοσης - Παραλαβής" και έτσι την ώρα που παραλαμβάνετε το νέο δέμα, δίνετε στο courier αυτό που συσκευάσατε.

 
Όροι Επιστροφής
 

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε επιστροφές προϊόντων που δεν συμφωνούν με τους Όρους Επιστροφής που αναγράφονται παρακάτω.

 - Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 15 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.

 - Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και κατάλληλα για επαναπώληση.

 - Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.

 - Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα,  σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.

 - Προηγείται πάντα τηλεφωνική επικοινωνία με το Alouette e-shop στο 2111057760.

Εφ' όσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.

 

Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής.

Η Alouette® δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή εάν δεν έχουν τηρηθεί οι Όροι επιστροφής.

 
Με εκτίμηση,
Τμήμα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Αγορών.
 
 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ STYLE NEWS!

Close