Αρχική - Βοήθεια & Πληροφορίες - Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

 
Πολιτική Επιστροφών
 
Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας για τα προϊόντα που επιλέγουν από την Alouette®, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή τους με άλλα προϊόντα ή την έκδοση πιστωτικού. 
Αλλαγή μεγέθους δωρεάν και στην πόρτα σας!
Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδοθεί πιστωτικό υπόλοιπο, η έκδοσή του πραγματοποιείται εντός 5 ημερών από την ημέρα παράδοσης του δέματος στην εταιρία και με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι παρακάτω "Όροι Επιστροφής".
 
Α. Αλλαγή σε μέγεθος ή σε είδος 
 - Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω e-shop, είναι δωρεάν και το κόστος επιβαρύνεται η εταιρία Alouette®. Σημειώστε ότι η επιστροφή ενός προϊόντος λόγω μεγέθους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά με έξοδα της Alouette® και εφ' όσον η αποστολή γίνεται εντός Ελλάδας. Κάθε επιπλέον επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη με το ποσό των 4,00€.
  - Σε περίπτωση αλλαγής σε είδος, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 4,00€.
 
Β. Επιστροφή Προϊόντων
Σε περίπτωση επιστροφής με σκοπό την έκδοση πιστωτικού, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 4,00€

 
Διαδικασία Επιστροφής:

 1. Επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 211.10.577.60 ή με email στο οrders@alouette.gr προκειμένου να μας ενημερώσετε για την επιστροφή σας.

 2. Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής που εσωκλείεται στον φάκελο με την απόδειξη.

 3. Σε περίπτωση που θέλετε αλλαγή σε μέγεθος ή νούμερο, συσκευάζετε το δέμα αλλά δεν μας το αποστέλετε. Γίνεται από εμάς αποστολή του δέματος προς αντικατάσταση, η εταιρία courier παίρνει εντολή Παράδοσης - Παραλαβής και μόλις λάβετε το νέο δέμα, δίνετε το προηγούμενο στο courier.

 
Όροι Επιστροφής
 

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

 - Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης  βάσει των εγγράφων παραλαβής.

 - Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και κατάλληλα για επαναπώληση.

 - Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.

 - Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα,  σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.

 - Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής μέσα στο πακέτο.

Εφ' όσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε επιστροφές προϊόντων που δεν συμφωνούν με τους Όρους Επιστροφής που αναγράφονται παρακάτω.

 

Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής.

Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνση που αναγράφεται στο Δελτίο Επιστροφής, καθώς η Alouette E-shop ως παραλήπτης, αδυνατεί να αναζητήσει το δέμα σε οποιαδήποτε μεταφορική.

Διατηρείτε την ευθύνη να φτάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα στη Alouette®, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επιλέξετε υπηρεσία ταχυμεταφορών.

Η Alouette® δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.

 
Με εκτίμηση,
Τμήμα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Αγορών.
 
 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ STYLE NEWS!