ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Αρχική - Βοήθεια & Πληροφορίες - Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 

Δωρεάν αποστολή για όλες τις αγορές άνω των 40€!

Για τις αγορές από 40€ και κάτω, η χρέωση των μεταφορικών είναι 2€. *

* (Σε περιπτώσεις προωθητικών ενεργειών για Δωρεάν Μεταφορικά, δεν ισχύει το παραπάνω).


Σημείωση: Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 2€.

Όλες οι παραγγελίες για τα είδη των οποίων υπάρχουν σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών.
Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από αργίες.

Οι παραπάνω χρόνοι διαθεσιμότητας ενδέχεται να μην μπορούν να τηρηθούν σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως προωθητικές ενέργειες λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών και της μεγάλης ζήτησης των προϊόντων.
Παρόλο που οι περιπτώσεις αυτές είναι ελάχιστες, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών φροντίζει να ενημερώνει τους πελάτες των οποίων η παραγγελία πρόκειται να καθυστερήσει σε σχέση με τον αντίστοιχο χρόνο διαθεσιμότητας.

 
H Alouette συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ COURIER για τις αποστολές της, ενώ πλέον έχετε τη δυνατότητα να εξυπηρετείστε απο το δίκτυο καταστημάτων CLEVER POINT.


Αποστολή σε Clever Point:

Η νέα έξυπνη υπηρεσία που δίνει λύση και ευκολία στην αποστολή και επιστροφή των online αγορών σας, στον χρόνο και στον τόπο που σας εξυπηρετεί.
Που και πως μπορώ να εξυπηρετηθώ:
Το δίκτυο Clever Point περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η εξυπηρέτησή σας γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.
Βρείτε εδώ το σημείο Clever Point που σας εξυπηρετεί.
 
Τα μεταφορικά για αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνουν τον πελάτη. Η χρέωση για τις χώρες του εξωτερικού υπολογίζεται κατά περίπτωση και πάντα με ενημέρωση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.
Συγκεκριμένα για αποστολές στην Κύπρο τα μεταφορικά είναι 12€ για παραγγελίες κάτω των 100€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€.

 
Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:30, στο τηλέφωνο: 211 10 577 60

top