Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια Alouette Gift Card     |      Νέα Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοση 

Τρόποι αποστολής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών, καθώς και της αυξημένης κίνησης στις εταιρείες courier, καθώς και εξαιτίας του Lockdown ως μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών σας.

 
Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τις επεξεργαστούμε και να τις εκτελέσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής δεμάτων απο τα κεντρικά μας γραφεία, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας.Ζητάμε προκαταβολικά την κατανόηση σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση!

 

 - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -  - - - -

 

Οι παραδόσεις εκτελούνται με πολλαπλές εταιρείες μεταφορών (Ταχυδέμα, Express Courier, ΕΛΤΑ) κατά επιλογή του www.alouette.gr, για να εξασφαλίσουμε τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες μας.

 

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

> Δωρεάν αποστολή για όλες τις αγορές άνω των 40€!

> Για τις αγορές από 40€ και κάτω, η χρέωση των μεταφορικών είναι 2€.*

* (Σε περιπτώσεις προωθητικών ενεργειών για Δωρεάν Μεταφορικά, δεν ισχύει το παραπάνω).


Σημείωση: Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 2€.

 

> Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται εντός μίας έως επτά (2-8) εργάσιμων ημερών, αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας μέσω email.
Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από αργίες.

> Σε περιόδους προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος επεξεργασίας και παράδοσης των παραγγελιών, προσαρμόζεται με βάση τον όγκος τους - Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις - Τηρείται πάντα σειρά προτεραιότητας.

 

Αποστολή σε Clever Point:
Η νέα έξυπνη υπηρεσία που δίνει λύση και ευκολία στην αποστολή και επιστροφή των online αγορών σας, στον χρόνο και στον τόπο που σας εξυπηρετεί.
Που και πως μπορώ να εξυπηρετηθώ:
Το δίκτυο Clever Point περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η εξυπηρέτησή σας γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.
Βρείτε εδώ το σημείο Clever Point που σας εξυπηρετεί.
 

ΚΥΠΡΟΣ:

Τα μεταφορικά για αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνουν τον πελάτη. Η χρέωση για τις χώρες του εξωτερικού υπολογίζεται κατά περίπτωση και πάντα με ενημέρωση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.
Συγκεκριμένα για αποστολές στην Κύπρο τα μεταφορικά είναι 12€ για παραγγελίες κάτω των 100€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€.

 

 
Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:30, στο τηλέφωνο: 211-1057760