string(1) "0"

Αγόρασε τώρα- πλήρωσε αργότερα με την Klarna.
Μέχρι 3 δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα!

Σχετικά με εμάς

 

1. ΙΣΤΟΡΙΑ & ΣΤΟΧΟΣ

Το όραμα για τον θαυμαστό κόσμο της Alouette ξεκίνησε να παίρνει μορφή το 1976, σε ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Με το πέρασμα 47 ετών, έχουμε εξελιχθεί στη μεγαλύτερη εταιρεία παιδικών ενδυμάτων στην Ελλάδα, απαριθμώντας 38 καταστήματα, μέλη ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου δικτύου. Ανέκαθεν, ο στόχος μας ήταν και παραμένει ο ίδιος – η δημιουργία ποιοτικών και όμορφων ρούχων για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας.

 

2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ & ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η πολύχρονη εμπειρία, η τεχνογνωσία και η κατάρτιση που διαθέτουν τα 150 εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες μας, αποτελούν γερά θεμέλια για την πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο του παιδικού ενδύματος. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται σε μία προσέγγιση σφαιρικού χαρακτήρα – από τη μελέτη των τάσεων, τη σύλληψη των ιδεών, τον λεπτομερήσχεδιασμό, τη παραγωγή και τη διάθεση ρούχων και αξεσουάρ, η συμβολή της Alouette στη παγκόσμια παιδική μόδα είναι ουσιώδης και συνεπής. Με δημιουργικότητα, φροντίδα και επιμονή στη λεπτομέρεια, προσφέρουμε λειτουργικά και άνετα ρούχα με ιδιαίτερη αισθητική, πρωτότυπα σχέδια και άριστη ποιότητα, τα οποία οι γονείς θα επιλέξουν, και τα παιδιά θα απολαύσουν.

 

 3. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ

Συμβαδίζοντας με τις επιθυμίες των μικρών μας πρωταγωνιστών, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, η Alouette έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με την Disney, όπως και με εταιρείες που φέρουν αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών, μεταξύ άλλων Peppa Pig και PJ Masks, Santoro, Smiley, και Lego Ninjago. Συνεπώς, έχουμε το δικαίωμα δημιουργίας και διαχείρισης συλλογών με τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών – από τον Mickey, την Minnie, τον Donald, τον Winnie, τους χαρακτήρες της Lion King, το Bambi το ελαφάκι, τα Cars, κ.ο.κ. Επιπλέον, η Alouette έχει την τιμή να φιλοξενεί την εταιρεία Paul Frank, η οποία πλαισιώνει το δίκτυο των καταστημάτων μας σε όλη την Ελλάδα. Οι αξίες των δύο εταιρειών ταυτίζονται, καθώς τα προϊόντα της Paul Frank βασίζονται εξίσου στην ποιότητα, την υψηλή αισθητική και φυσικά στους διάσημους χαρακτήρες της!Σε συνέχεια της θέλησης για τη δημιουργία και διατήρηση επαγγελματικών σχέσεων, η Alouette έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει ένα σύστημα franchise.  Μέσω αυτού, υποστηρίζει συνεργασίες εμπορικής προοπτικής, με εγγυημένη ποιότητα και σταθερή παροχή προϊόντων που δύνανται να οδηγήσουν αφενός σε ωφέλιμες επιχειρηματικές συμφωνίες, και αφετέρου να στοχεύσουν σε μια πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των μικρών μας πρωταγωνιστών.

 
 
4. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Η εξάπλωση της Alouette δεν σταματάει εδώ.  Το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει, συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να γνωρίσουν τα προϊόντα μας από κοντά. Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει τρία destination stores, τα οποία μετατρέπουν το shopping σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Συνθέτουν ένα ευχάριστο περιβάλλον που μας μεταφέρει αμέσως στον θαυμαστό κόσμο της Alouette, με μοναδικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία, φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό, σε έναν φαντασμαγορικό προορισμό για γονείς και παιδιά.

 

 5. E-SHOP

Στο πνεύμα της περαιτέρω διάθεσης των προϊόντων μας στον χώρο, με γνώμονα την διευκόλυνση των πελατών μας που βασίζεται στην αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει, κατασκευάσαμε το e-shop της Alouette. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εύχρηστο, φιλικό προς τον χρήστη, και διαθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων μας. Βρίσκονται αποτυπωμένα σε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, με λεπτομερείς περιγραφές, πλήθος γωνιών λήψης, αλλά και παρουσιασμένα φορεμένα, ώστε ο επισκέπτης να έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί και να ανακαλύψει το ρούχο στο μέγιστο δυνατό. Επιπλέον, το e-shop δίνει τη δυνατότητα ποικίλων τρόπων πληρωμής και παράδοσης παραγγελιών, την επιλογή δημιουργίας μιας wish-list, και την υποστήριξη της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών. Τέλος, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρει κανείς πληθώρα προωθητικών ενεργειών όπως εκπτώσεις και προσφορές, και τους καταλόγους που αντανακλούν με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας για την κάθε συλλογή.

 

 6. ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΎΜΕ

Όλες οι ενέργειες που έχουμε κάνει περιστρέφονται γύρω από την δημιουργία σύγχρονων, πρακτικών και ποιοτικών ρούχων ιδιαίτερης αισθητικής, για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας. Μέλημα της Alouette είναι να είναι παρούσα στη ζωή των παιδιών μέχρι την εφηβεία, και να τα συνοδεύει στα σημαντικότερα χρόνια της ζωής τους με αγάπη και φροντίδα. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος του κοινού μας ταξιδιού, και να ανακαλύψετε όλα αυτά που κρύβει ο θαυμαστός κόσμος της Alouette!