Παράδοση 1-7 εργάσιμες ημέρες  |   Σε συνεννόηση με το τμήμα του eshop, πραγματοποιούνται Παράδοσεις Αυθημερόν

Alouette Member's Card

Επιβραβεύοντας την προτίμηση που μας δείχνετε, δημιουργήσαμε μία ανταποδοτική κάρτα προνομίων, την Alouette Member’s Card, που εξασφαλίζει στα μέλη της Alouette επιπλέον αγορές με τη μορφή Bonus. 

Εφόσον το επιθυμείτε, όλες οι αγορές που πραγματοποιείτε στα καταστήματα Alouette & Alouette E-shop, αθροίζονται στον προσωπικό σας  λογαριασμό και μόλις συμπληρώσετε το ποσό των 100€ κερδίζετε μία δωροεπιταγή Alouette Bonus αξίας 10€ για μελλοντικές αγορές. Σε περίπτωση αγοράς εκπτωτικών προϊόντων δεν γίνεται καταμέτρηση πόντων. 

Η Alouette Member’s Card είναι αυστηρά προσωπική και χρησιμοποιείται μετά από ταυτοποίηση των στοιχείων που μας γνωστοποιείτε. Σε περίπτωση απώλειας αντικαθίσταται από νέα, με πλήρη ενημέρωση υπολοίπου. 

Η δωροεπιταγή Alouette Bonus εξαργυρώνεται με προϊόντα Alouette σε καταστήματα Alouette ή σε συνεργαζόμενα πολυκαταστήματα, και δεν αντικαθίσταται σε περίπτωση απώλειας. 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο Alouette Α.Ε. διατηρεί το ονοματεπώνυμό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας αποκλειστικά προς το σκοπό καταμέτρησης των πόντων σας και ενημέρωσής σας για τα νέα και τις προσφορές της, ώστε να κάνετε χρήση των προνομίων που παρέχονται από την AlouetteΜembers Card. 

Tα στοιχεία που μας γνωστοποιείτε με την ηλεκτρονική αγορά σας, τηρούνται και αποθηκεύονται από εμάς μόνο μετά από συγκατάθεσή σας, για όσο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε χρήση της κάρτας Alouette Members Card. Δεν διαβιβάζονται και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους. Επιλέγοντας μέσα από το site μας, «Ναι, επιθυμώ να ενημερώνομαι», δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας  για τη διατήρηση και επεξεργασία τους από την εταιρία Alouette A.E. για τους παραπάνω σκοπούς. Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας, δηλώνοντας τη σχετική επιλογή σας σε οποιοδήποτε από τα καταστήματά μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας www.alouette.gr 


Εάν δεν έχετε ακόμα τη δική σας κάρτα μέλους Alouette, αποκτήστε την με κάθε πρώτη αγορά σας στα καταστήματα Alouette και στο www.alouette.gr.