Alouette! Ένας μαγικός κόσμος για μικρούς και μεγάλους!

Ελάτε μαζί μας να γνωρίσετε το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει! Συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας από κοντά!

Destination Stop! Γλυφάδα!

Παροδ. Λεωφόρος Βουλιαγμένης 12, Γλυφάδα, Ελληνικό->https://bit.ly/3JfrmNN

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά καταστήματα Alouette που βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας. Ένα φυσικό κατάστημα με εύκολη πρόσβαση, είτε φτάσετε με το δικό σας μέσο, διαθέτει parking για όσους επιθυμούν να μας επισκεφτούν, είτε μετακινείστε με το μετρό, βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από το μετρό του Ελληνικού. 

Στο συγκεκριμένο κατάστημα, θα ανακαλύψετε την υπέροχη φετινή καλοκαιρινή συλλογή ρούχων για να βρουν οι μικροί μας φίλοι όσα χρειάζουνται και θέλουν για το καλοκαίρι και τις διακοπές.

Το ίδιο ισχύει και για τα Βρεφικά ρουχαλάκια, η καλοκαιρινή συλλογή SS'22 διαθέτει μοναδικά σχέδια και χρώματα για τα μικρά σας.

Επίσης, για τις ημέρες των διακοπών μπορείτε να ανακαλύψετε την Beachwear Συλλογή που τα έχει όλα για το καλοκαίρι και την παραλία!

Ακόμη, μπορείτε να βρείτε έναν ολόκληρο όροφο με κωδικούς από προηγούμενες σεζόν με τις πιο προσιτές τιμές για να δημιουργήσετε όμορφα outfits για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας. 

Τέλος, αν ψάχνετε Παιδικά & Βρεφικά είδη και Αξεσουάρ, θα τα βρείτε όλα στο κατάστημα της Γλυφάδας!

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και σας περιμένουμε με χαμόγελα και θετική διάθεση!

Με αγάπη,

Alouette Team <3