H Alouette πάντα και παντού δίπλα σας!

Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει! Συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας από κοντά!

 

Κορυδαλλός Store!

Ταξιαρχών 69, Κορυδαλλός->https://bit.ly/3xktsGw

Ένα όμορφο κατάστημα Alouette στην περιοχή του Κορυδαλλού είναι ιδανική επιλογή για τα ψώνια των μικρών μας φίλων. Βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της περιοχής, πολύ κοντά στο μετρό και κάθε μέρα σας υποδέχεται με χαμόγελο και θετική ενέργεια.

Στον χώρο του καταστήματος μπορείς να ανακαλύψεις την μοναδική νέα συλλογή Alouette για το φετινό καλοκαίρι, η οποία ανανεώνεται συνέχεια με νέα σχέδια.  Ακόμη, θα βρεις την χρωματιστή και ποιοτική συλλογή για την παραλία κι έτσι θα έχουν όσα χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι, όπως μαγιό, καπέλα, πετσέτες & πόντσο και σαγιονάρες!

Επίσης, αν αναζητάς βρεφικά ειδή για το μικρό σου, χαρά μας να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις τα πιο όμορφα και χρήσιμα πράγματα για τους πρώτους μήνες ζωή του! Αν πάλι, ο μικρός μας φίλος έχει μεγαλώσει, θα καλύψουμε την γκαρνταρόμπα του μέχρι να γίνει έφηβος 16 ετών με μοντέρνα σχέδια και άνετα υφάσματα καθώς και με τα σχολικά είδη που χρειάζεται!

Σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο των χρωμάτων μέσα από τις συλλογές μας!

 

Με αγάπη, 

Alouette Team <3