Η Alouette πάντα στο πλάι σας!

Ελάτε να σας γνωρίσουμε το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει! Συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας από κοντά.

 

Νέα Ερυθραία Store!

Λεωφόρος Τατοΐου 107, Νέα Ερυθραία->https://bit.ly/3ITi0XT

Εάν κατοικείτε στα Βόρεια Προάστια και ψάχνετε πού θα κάνετε τα ψώνια των διακοπών για τους μικρούς μας φίλους, σας προσκαλούμε στο φυσικό κατάστημα Alouette στην Νέα Ερυθραία.

Ένας ζεστός και προσιτός χώρος με εύκολη πρόσβαση και parking για όλους εσάς που αγαπάτε ή θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο της Alouette. 

Μπορείτε να ανακαλύψετε την φετινή καλοκαιρινή συλλογή Παιδικών & Βρεφικών ρούχων για να επιλέξετε όλα τα hot items για το καλοκαίρι και τις ημέρες των διακοπών.

Επίσης, στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να εξερευνήσετε την ανανεωμένη συλλογή από αξεσουάρ ένδυσης που συμπληρώνουν τα παιδικά looks σε κάθε εποχή.

Ακόμη, θα βρείτε την υπέροχη συλλογή από αθλητικά παπούτσια καθώς επίσης και παπούτσια εποχής, όπως σαγιονάρες και σανδάλια για την παραλία. 

'Ετσι λοιπόν, για όλα τα παραπάνω σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο φυσικό κατάστημα κι εμείς θα είμαστε έτοιμοι για ένα μοναδικό ταξίδι χαράς!

 

Με αγάπη, 

 

Alouette Team <3