Πάμε για ψώνια.. Πού αλλού; Στην Alouette!

Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει! Συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας από κοντά!

 

Νέα Σμύρνη Store!

Κων/νου Παλαιολόγου 8 & Μαγκριώτου, Νέα Σμύρνη->https://bit.ly/3u8avpU

 

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο και να ανακαλύψουμε μαζί όσα χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι! Το συγκεκριμένο

κατάστημα βρίσκεται σε έναν πολύ κεντρικό και εμπορικό δρόμο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης κοντά στον σταθμό του τραμ για εύκολη πρόσβαση. 

Χρώματα, υπέροχα και ποιοτικά υφάσματα Alouette κατακλύζουν το Store και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή θα σας δώσει τις λύσεις για εύκολα και μοντέρνα ντυσίματα για όλες τις ώρες της ημέρας. 

Ακόμη, μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ ένδυσης για να συμπληρώσετε τα outfits των μικρών μας φίλων και να ξεχωρίσουν με το στυλ τους. Επίσης, στο κατάστημα θα βρείτε την μοναδική συλλογή από Beachwear, μαγιό, καπέλα, πετσέτες & πόντσο και σαγιονάρες είναι τα hot items του καλοκαιριού για τις ημέρες των διακοπών. 

Για όλα τα παραπάνω σας περιμένουμε με χαμόγελο και θετική διάθεση να εξερευνήσουμε μαζί τα πιο όμορφα παιδικά και βρεφικά ρουχαλάκια καθώς και όλα τα είδη που χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι. 

 

Με αγάπη, 

 

Alouette Team <3