H Alouette είναι ένας χαρούμενος κόσμος!


Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει! Συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας από κοντά!

Μία επίσκεψη στο corner μας στο εμπορικό κέντρο Notos θα σας πείσει!

->Σταδίου & Αιόλου, Notos Gallery, Αθήνα->https://bit.ly/3Tb5M1a

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς και όμορφους δρόμους στην Αθήνα, μέσα στο εμπορικό κέντρο Notos μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο corner μας για ένα αξέχαστο ταξίδι αγορών! Ο ποιοτικός χώρος, η αίσθηση φιλοξενίας αλλά και η θετική διάθεση του προσωπικού θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα από την πρώτη στιγμή. 

Στο corner μας θα βρείτε την νέα συλλογή Fall/Winter 22-23 με τα υπέροχα σχέδια και ζεστά χρώματα για να γεμίσουν με στυλ τις ημέρες του χειμώνα που έρχεται! 

Επίσης, μπορείτε να ανακαλύψετε Παιδικά και Βρεφικά Αξεσουάρ για να δημιουργήσουν οι μικροί μας φίλοι τα πιο απίθανα φθινοπωρινά outifts! 

Ακόμη, αν ψάχνετε Βρεφικά Είδη για τους πρώτους μήνες της ζωής των μικρών σας, έχουμε τις πιο όμορφες λύσεις για τους πιο μικρούς της παρέας! Χρώματα και σχέδια που ξετρελαίνουν μεγάλους και μικρούς για να μην τους λείψει τίποτα!

Με αγάπη, 

Alouette Team <3