H Alouette είναι ένας χαρούμενος κόσμος!


Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει! Συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας από κοντά!

 

Destination Store Βριλήσσια!

Λεωφόρος Αναπαύσεως 3-5, Βριλήσσια->https://bit.ly/3A2EYJA

 

 

 

 

 

Ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά το μεγαλύτερο φυσικό κατάστημα της φυσικής αλυσίδας Alouette στα Βόρια Προάστια στην περιοχή των Βριλησσίων.

Ένα ιδιαίτερος χώρος με εύκολη πρόσβαση καθώς διαθέτει Parking για όλους τους πελάτες του καταστήματος για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας!

 

 

Στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να ανακαλύψετε την υπέροχη νέα συλλογή SS '22, η οποία ανανεώνεται συνέχεια με τα πιο Hot Items του φετινού καλοκαιριού με στόχο να βρείτε αυτό που ψάχνετε για τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης, διαθέτει πλούσια ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια όλων των ηλικιών, τα οποία συνδυάζουν την διασκέδαση με την εξάσκηση των δεξιοτήτων

του παιδιού. 

Ακόμη, θα ανακαλύψετε όλα τα βρεφικά είδη που χρειάζεται το μωρό σας για τους πρώτους μήνες της ζωής του καθώς επίσης και όλα τα παιδικά & σχολικά  είδη που θα χρειαστεί στην συνέχεια. 

 

Όμως, το ταξίδι των αγορών δεν σταματάει εδώ καθώς διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από ρούχα προηγούμενων σεζόν σε πολύ προσιτές τιμές για να συμπληρώσετε την γκαρνταρόμπα των μικρών μας φίλων.

Last but not least! Αξεσουάρ ένδυσης και Παπούτσια κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στο συγκεκριμένο κατάστημα, καθώς είναι οι πρωταγωνιστές όλων των outfits των παιδιών.

Σας περιμένουμε με χαρούμενη διάθεση να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο των χρωμάτων! 

 

Με αγάπη, 

Alouette Team <3