Με χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τη συλλογή για το καλοκαίρι του ’21! Με γνώμονά μας την άριστη ποιότητα στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τα υλικά που χρησιμοποιούμε, παράλληλα τις τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτουμε και την προσοχή στη λεπτομέρεια, στοχεύσαμε σε ένα συνδυασμό λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής. Ο σχεδιασμός των ρούχων και η επιλογή των υφασμάτων έγιναν με βάση την απαλή τους υφή, την άνεση στην κίνηση και την αντοχή τους στο χρόνο, ενώ εντάξαμε μικρές εκπλήξεις στα ρούχα – λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά… Έτσι, δημιουργήσαμε μια ποιοτική και όμορφη συλλογή ρούχων που τα παιδιά, οι μικροί πρωταγωνιστές του θαυμαστού κόσμου της Alouette, απολαμβάνουν να φορούν!

Για την συλλογή του κοριτσιού, εμπνευστήκαμε από το κορίτσι που παίζει, που χορεύει, που αθλείται, που διαβάζει, που είναι χαρούμενο και πολύχρωμο, στιλάτο και άνετο. Αυτή η πολύπλευρη συλλογή – πάντα με το στίγμα της Alouette να διέπει κάθε κομμάτι της – συνδυάζει minimal στοιχεία για τα αγοροκόριτσα, ρομαντικές γραμμές για πριγκιπικές διαθέσεις, και έντονα γραφικά για funky cool girls. Διαθέτει έντονα, φωτεινά, και χαρούμενα χρώματα που αντανακλούν τη ζωηρή προσωπικότητα των παιδιών, με χρωματικές παλέτες ξεχωριστές αλλά ταιριαστές λόγω της τονικότητας των συμπληρωματικών τους χρωμάτων. Επιπλέον, εντάξαμε αναπάντεχες μορφές, σχήματα και κοψίματα και ανάγλυφες λεπτομέρειες που αιχμαλωτίζουν το μάτι και προσδίδουν ενδιαφέρον στην αίσθηση της αφής του ρούχου.

Συγκεκριμένα, στη πληθώρα των φορεμάτων αντικαταστήσαμε τα απλά φερμουάρ με τιράντες, κουμπιά και κορδέλες να τρέχουν κατά μήκος του ρούχου, προσδίδοντας αισθητική στη λειτουργικότητα. Εμπλουτίσαμε τις λαιμοκόψεις με ιδιαίτερους γιακάδες, φιόγκους, πέρλες και κεντήματα, και εντάξαμε στιλιστικές λεπτομέρειες που τονίζουν την μορφολογία του ρούχου, όπως πτυχώσεις, διχρωμίες και ζώνες, μελετώντας σε βάθος τον αρμονικό συνδυασμού του υφάσματος και των διακοσμητικών στοιχείων. Τέλος, εφοδιάσαμε τη συλλογή με μια ποικιλία αξεσουάρ όπως καπέλα, τσιμπιδάκια, κορδέλες, λαστιχάκια, τσάντες και μπρελόκ, στοιχεία που εμπλουτίζουν το look και δύνανται να το μεταμορφώσουν ανάλογα την περίσταση.

 

 

Στη συλλογή για το αγόρι, είχαμε κατά νου ένα αγόρι πολυάσχολο, περιπετειώδες, πάντα έτοιμο για παιχνίδι αλλά και πάντα έτοιμο να εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές του επιλογές. Σχεδιάσαμε ενδελεχώς μια συλλογή, με μία ξεκάθαρη χρωματική παλέτα, ιδιαίτερη αλλά ουδέτερη, μοναδική αλλά συνεκτική, που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Ήρωες που ζωντανεύουν την ώρα του παιχνιδιού, looks που μεταμορφώνονται στο λεπτό και μια μεγάλη γκάμα προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ όπως ζώνες, καπέλα, τιράντες, κάλτσες αλλά και παπούτσια, δημιουργούν μια όμορφη και σαφή πολυφωνία.

H Alouette έχει την τιμή να φιλοξενεί την εταιρεία Paul Frank, η οποία πλαισιώνει το δίκτυο των καταστημάτων μας σε όλη την Ελλάδα. Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Paul Frank έχει ως κύριο άξονα τη διασκέδαση, τα χαρούμενα χρώματα και φυσικά τους διάσημους χαρακτήρες της. Τα προϊόντα της Paul Frank συμβαδίζουν με την ποιότητα, την αισθητική και την επιμονή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζουν την Alouette, συνεπώς η συμπερίληψη μπουφάν, μαγιό, και μπλουζών αποδείχθηκε πολύτιμη, καθώς συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας για την καλοκαιρινή συλλογή.

Ειδικότερα, προσθέσαμε σε τυπώματα μία τρισδιάστατη υπόσταση που προσφέρει παιχνιδιάρικη διάσταση στην αφή. Επιπλέον, διακοσμήσαμε τις εσωτερικές ραφές των παντελονιών με διακοσμητικές τρέσες, ώστε όταν γυρίζει το ρεβέρ να γίνονται εμφανείς, ενώ παράλληλα φροντίσαμε τον άριστο σχεδιασμό, κατασκευή, και τοποθέτηση των δερμάτινων και υφασμάτινων διακριτικών διακοσμητικών στοιχείων. Τέλος, βεβαιωθήκαμε ότι τα επιμέρους στοιχεία των συλλογών για το κορίτσι και το αγόρι για το καλοκαίρι του ’21 επιτυγχάνουν τη συνοχή των δύο, σε μια συνολική παρουσίαση με φρέσκια διάθεση και άψογη ποιότητα που οι γονείς θα επιλέξουν, και οι μικροί μας πρωταγωνιστές θα απολαύσουν!