Χειροποίητα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

 

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφίβολα η αγαπημένη γιορτή των παιδιών! Τα φώτα, τα τραγούδια, τα στολίδια, τα παιχνίδια και οι μυρωδιές από κάθε λογής γιορτινά εδέσματα, δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. Ας μην ξεχνάμε φυσικά την προσμονή για το δώρο από τον Άγιο Βασίλη – που συχνά έρχεται με την μορφή μια τσάντας γεμάτη καλούδια από την Alouette – και ταξιδεύει τα παιδιά στον θαυμαστό της κόσμο! Τα Χριστούγεννα όμως είναι μια γιορτή αγάπης, που δεν χρειάζεται να είναι συνυφασμένη μόνο με τα δώρα κάτω από το δέντρο! Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά, να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις και χειροποίητα στολίδια που θα διακοσμήσουν το σπίτι, θα στολίσουν το δέντρο, ή θα κάνουν χαρούμενα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Βρείτε παρακάτω 4+1 δημιουργικές ιδέες για στολίδια, που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά, και σίγουρα θα μεταφέρουν και στο δικό σας σπίτι τη μαγεία των Χριστουγέννων!

 

 

Bonus Tip:

Ένα στολίδι για καλό σκοπό

 

 

 

 

 

 

 

Κάθε Αστέρι κρύβει αγάπη και… ΕΥΧΕΣ!

Για ακόμα μία χρονιά, η Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) χαρίζει σε παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες μαγικές στιγμές, εκπληρώνοντας την ευχή τους! Μέσω του προγράμματος ‘'Αστέρι της Ευχής’’, με το συμβολικό ποσό των δύο (2) ευρώ μπορεί κανείς να λάβει το Αστέρι της Ευχής που φέρει το μήνυμα ‘’Σε έχω στην καρδιά μου’’, να το δωρίσει σε ένα αγαπημένο πρόσωπο ή να γράψει το δικό του μήνυμα.

Οι καιροί είναι για όλους μας δυσκολότεροι από ποτέ, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολοι για εκείνους που έχουν ένα παιδί στο νοσοκομείο. Σκοπός είναι, μέσα από την εκπλήρωση της ευχής τους, να χαρίσουμε στα παιδιά και τις οικογένειες τους μερικές όμορφες στιγμές, βοηθώντας έτσι να ξεφύγουν έστω και για λίγο, από τη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Για εμάς στην Alouette, η αγάπη μας για τα παιδιά δεν σταματάει στα ρούχα, αφού περήφανα τα συνοδεύουμε σε όλες τις πτυχές της ζωής τους. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε παρά να υποστηρίξουμε την Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία. Με σκοπό να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας και να υποστηρίξουμε το έργο του οργανισμού, το "Αστέρι της Ευχής" θα διατίθεται πλέον σε πάνω από 20 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και online.

Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.

Στήριξε το πρόγραμμα ‘'Αστέρι της Ευχής’’, και κάνε την ευχή τους πραγματικότητα!

 

 

Sources:

https://11onipiagwgeiokomotinis.blogspot.com/2014/12/blog-post_4.html

https://www.tlife.gr/diakosmisi/smart-moves/xeiropoiita-xristougenniatika-stolidia-pos-na-ftiakseis-moni-sou-

dentrakia-apo-ksylakia/576958/

https://www.tilestwra.com/20-prototipes-idees-gia-chiropiita-ke-ikonomika-christougenniatika-stolidia/

https://karidotsouflo.gr/diy-idees-gia-prototypa-christoygenniati/

https://www.argiro.gr/2019/12/christougenniatika-stolidia-zymarika/

https://karidotsouflo.gr/ftiachnoyme-christoygenniatikes-chioni/