Η Alouette δεν σταματάει να αναπτύσσεται!

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει! Συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας από κοντά.

 

Μία επίσκεψη στο κατάστημα μας στην Νέα Ιωνία θα σας πείσει!

-> Λεωφ. Ηρακλείου 226, Νέα Ιωνία->https://bit.ly/3yH8GCR

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί το φυσικό κατάστημα που διαθέτει η αλυσίδα της Alouette στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Βρίσκεται στην ''καρδιά'' της αγοράς και του εμπορικού δρόμου και αποτελεί ιδανικό προορισμό για ψώνια αν βρίσκεστε κοντά στην περιοχή. 

Στο κατάστημα πρωταγωνιστεί η υπέροχη νέα καλοκαιρινή συλλογή ρούχων για να δημιουργήσετε μοναδικά σύνολα για τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε έναν ολόκληρο όροφο με Προσφορές από συλλογές προηγούμενων σεζόν κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε όλα τα Hot Items της παραλίας, όπως Μαγιό, Καπέλα, Πετσέτες & Πόντσο για τις ημέρες των διακοπών. Ακόμη, μπορείτε να βρείτε είδη ταξιδιού, όπως Βαλίτσες και σακίδια και να οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται τα πράγματα των μικρών σας.

Αν μόλις γίνατε μανούλα και το συγκεκριμένο κατάστημα μπορεί να σας εξυπηρετήσει, καθώς διαθέτει είδη βρεφανάπτυξης για τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού σας!

Last but not least! Αν ψάχνετε για Αξεσουάρ Ένδυσης σας έχουμε την λύση, καθώς η συλλογή ανανεώνεται συνέχεια και όλο και πιο όμορφα σχέδια και χρώματα στα αξεσουάρ κάνουν την εμφάνισή τους.

 

Σας περιμένουμε με την πιο γλυκιά διάθεση!

 

Με αγάπη, 

Alouette Team <3