H Alouette είναι ένας χαρούμενος κόσμος!

Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει! Συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας από κοντά!

Μία επίσκεψη στο κατάστημα μας στο εμπορικό κέντρο Notos  θα σας πείσει!

->Ηρώων Πολυτεχνείου 35, Notos Gallery, Πειραιάς->https://bit.ly/3PFEMEu 

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το corner της Alouette στο εμπορικό κέντρο Notos και να ανακαλύψουμε μαζί τον θαυμαστό χώρο των αγορών για τους μικρούς μας φίλους! Αν κατοικείς κοντά την περιοχή του Πειραιά είναι η ιδανική επιλογή για το ταξίδι των αγορών σου!

Η Alouette σε συνδυασμό με τον άνετο και ποιοτικό χώρο του Notos, προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες με σκοπό να βρείτε όσα ψάχνετε! Μπορείτε να ανακαλύψετε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις της SS'22 και τα μικρά σας να αποκτήσουν τα πιο hot items της σεζόν, καθώς το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ! Ακόμη, στο συγκεκριμένο corner υπάρχουν Παιδικά & Βρεφικά Αξεσουάρ που συμπληρώνουν υπέροχα τα outfits των παιδιών!

Επίσης, καθώς πλησιάζουμε στην νέα σεζόν θα μπορείτε να βρίσκετε όλα τα ρούχα της Fall/Winter 22-23 συλλογής, μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ ->https://bit.ly/3T9dkly.

Σας περιμένουμε όλους!

Με αγάπη, 

Alouette Team <3