Ευχαριστούμε το youweekly.gr & την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπέροχη παρουσίαση, στο κατάστημα μας στα Βριλήσσια, Λεωφ. Αναπαύσεως 3-5.

 
Η ανοιξιάτικη δροσιά δίνει γρήγορα τη θέση της σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να ανυπομονούν να απολαύσουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους του χρόνου. Είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για την ανανέωση της παιδικής γκαρνταρόμπας με την επιλογή κομματιών απαραίτητων για τους μήνες που έρχονται, πάντα με την υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα που χαρακτηρίζει την Alouette.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ξκλ΄ξκ

Ακριβώς πριν τις πασχαλινές γιορτές, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε την κυρία Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσω του περιοδικού ‘’YOUWEEKLY’’, στο κατάστημά μας στα Βριλήσσια. Η κυρία Τσιμτσιλή ανακάλυψε την καλοκαιρινή μας κολεξιόν, με ρούχα για όλες τις ηλικίες, ιδιαίτερες λεπτομέρειες και πρωτότυπα σχέδια. Όπως κάθε μανούλα, διάλεξε τα κατάλληλα ρούχα για τα παιδάκια και τα βαφτιστήρια της, ενώ έκανε πολλές προτάσεις – από τη συλλογή της Santoro, της Paul Frank και της Disney, μέχρι ιδέες δώρων για παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, και υπέροχα σύνολα από τις σειρές Five Star, Moovers και Queen A. Εμείς στην Alouette, είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που με αγάπη δημιουργούμε και διαθέτουμε θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς μικρούς fashionistas.

Σας περιμένουμε!

γηκ