Αυτή τη σεζόν, εμείς στην Alouette επενδύσαμε στη δημιουργία μιας φανταστικής συλλογής ‘Newborn’, που είναι διαθέσιμη στο e-shop μας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://bit.ly/34OnZxr και φυσικά στα 36 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα! Φορμάκια με απίθανα σχέδια, αγαπημένους χαρακτήρες και άνετο σχεδιασμό, φόρμες εξόδου, σαλιάρες, σεντόνια και κουβερτούλες, σετ δώρου και αξεσουάρ, όλα με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υφασμάτων και της κατασκευής, για τους πολύ μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας!

Τώρα που μπήκαν για τα καλά τα κρύα, ετοιμάσαμε μια λίστα με τις αγαπημένες μας προτάσεις για τις μέλλουσες μανούλες, που ελπίζουμε θα σας λύσει τα χέρια!

 

 

1. Πλεκτή φόρμα εξόδου

Στο νούμερο 1 της λίστας μας βρίσκεται ένα κομμάτι της συλλογής που έχει γίνει ανάρπαστο! Αυτή η φόρμα εξόδου σε απαλό ροζ χρώμα έχει μια πολύ όμορφη διακοσμητική πλέξη στο εμπρός μέρος, που αποδεικνύει ότι το trend των πλεκτών κατακτά με επιτυχία και τις βρεφικές ηλικίες. Η γούνα στη κουκούλα και η ζεστή επένδυση δε, κάνουν τη φόρμα αυτή ιδανική για τις πιο παγωμένες μέρες του χειμώνα.

2. Μπουρνουζοπετσέτα με χτένα και βούρτσα

Όταν λέμε ότι συνοδεύουμε τα παιδιά σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, το εννοούμε! Αυτό το σετ περιλαμβάνει μια απαλή, βαμβακερή μπουρνουζοπετσέτα για τα πρώτα μπανάκια της ζωής τους, χτένα και βούρτσα για μια ολοκληρωμένη περιποίηση. Οι μπουρνουζοπετσέτες διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις και είναι διακοσμημένες με τρυφερά κεντητά σχέδια για τα πιο τρυφερά μωράκια!

3. Σετ σεντόνια

H Alouette έχει φροντίσει και για τους λάτρεις των πιο πρακτικών δώρων! Τα σετ σεντονιών 3 τεμαχίων περιλαμβάνουν μαξιλαροθήκη, σεντόνι και σεντόνι με λάστιχο με cute διάθεση και ευφάνταστα διακοσμητικά σχέδια. Παρουσιασμένα σε μια πρακτική συσκευασία με προσεγμένο design, είναι το τέλειο παράδειγμα της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά!

4. Βελουτέ φορμάκι

Η συλλογή ‘Tender Comforts’ περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από φορμάκια, και για αυτό το λόγο δυσκολευτήκαμε πολύ να επιλέξουμε ένα αγαπημένο. Κι όμως, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε σε αυτό το υπέροχο βελουτέ φορμάκι με πριγκιπική διάθεση! Σε αυτό το σχέδιο εντάξαμε ένα βελούδινο κοτλέ ύφασμα στην ιδιαίτερη απόχρωση του σάπιου μήλου, και ταιριαστό γουνάκι σε σχήμα αστεριού. Ασημένια κλωστή σχηματίζει κεντητά αστεράκια και το logo της Alouette, κάνοντας αυτό το φορμάκι για τις μικρές μας πριγκίπισσες παραμυθένιο!

5. Μαξιλάρι θηλασμού lactimi

Δώρο για το μωρό, δώρο και για τη μανούλα! Εμείς στην Alouette συνεργαστήκαμε με την εταιρεία Lactimi και διαθέτουμε στα καταστήματά μας αυτό το εργονομικό μαξιλάρι θηλασμού με πλάτη, σταθερό δέσιμο, προσαρμόσιμο μέγεθος και επίπεδη επιφάνεια. Είναι 100% βαμβακερό και κυκλοφορεί σε πληθώρα χρωμάτων – το πιο όμορφο δώρο για τις μανούλες που θηλάζουν!

 

 

6. Σετ Disney για αγόρι

Στο νούμερο 6 βρίσκεται ένα απίστευτο σετ Disney 5 τεμαχίων. Απαρτίζεται από ένα ολόσωμο και ένα κοντομάνικο φορμάκι σε διαφορετικά σχέδια, σαλιάρα, γαντάκια και σκουφάκι. Έχει μίνιμαλ γραφικά και ακολουθεί την tone sur tone αισθητική, προσδίδοντας στυλ και ομοιομορφία σε κάθε στιγμή. Η συνταγή αυτή έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, που πλέον διατίθεται σε δεκάδες χρωματισμούς και σχέδια!

7. Φορμάκι Tender Comforts

Ένα καραμελάκι για το πιο γλυκό καραμελάκι του κόσμου – το μωράκι σας! Τα φορμάκια της συλλογής ‘Tender Comforts’ έρχονται σε συσκευασία στο σχήμα καραμέλας! Ανοίγοντας το περιτύλιγμα, θα βρείτε μέσα ποιοτικά βαμβακερά φορμάκια που αντανακλούν την υψηλή αισθητική της Alouette σε σχέδια για τους μικροσκοπικούς μας φίλους. Έχουν εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο και ποιοτική κατασκευή, ενώ διατίθενται σε πολλούς χρωματισμούς και σχέδια.

8. Λούτρινο ζωάκι και βελουτέ κουβέρτα

Μια αγαπημένη προσθήκη στη συλλογή ‘Tender Comforts’, αυτό το σετ αποτελείται από ένα λούτρινο αρκουδάκι, κατάλληλο για τρυφερές αγκαλίτσες, και μια απαλή κουβερτούλα σε αντίστοιχους παλ χρωματισμούς. Διατίθεται σε υπέροχη συσκευασία και σε δύο χρωματισμούς, καθιστώντας το το πλέον κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα μας μωράκια.

Οι προτάσεις συνεχίζονται! Φορμάκια σε πολλά σχέδια, κουκλάκια, φλις κουβερτούλες, καλτσάκια, παντοφλάκια, σαλιάρες, λούτρινα παιχνίδια, παιχνίδια για την κούνια και πολλά ακόμα!